Smartphone

Wij repareren vrijwel alle merken

Zonder onderzoekskosten!

Bijna iedereen heeft een telefoon, zo is een telefoon bijna niet meer weg te denken. Wanneer een smartphone problemen brengt kan dit erg vervelend zijn. Een gebarsten of gebroken scherm is een van de meest voorkomende reparaties en is op te lossen met een smartphone scherm reparatie.
Zo bent u bijvoorbeeld voor elk type iPhone scherm reparatie aan het juiste adres, ook voor het nieuwste model kunt u bij ons terecht.

Daarnaast is de batterij ook erg belangrijk, een lange levensduur is dan ook erg belangrijk. Een batterij vervangen staat op nummer 2 bij de meest voorkomende reparaties bij Quick Fix Repair. Maar wij zijn voor elk defect, denk bijvoorbeeld aan problemen tijdens het bellen. Het is erg vervelend als u uw gesprekspartner niet hoort of andersom. Dit kan dan aan de luidspreker of microfoon liggen.
De monteurs van Quick Fix Repair staan 5 dagen per week klaar om uw smartphone te onderzoeken. Bij Quick Fix Repair betaalt u geen onderzoekskosten .

Quick Fix Repair biedt een snelle reparatieservice, namelijk de klaar-terwijl-u-wacht service.
Mocht dit anders zijn dan wordt dit gelijk gemeld. Zo bent u voor vrijwel elk type merk smartphone bij Quick Fix Repair aan het juiste adres.
Neem plaats in onze comfortabele wachtruimte die voorzien is van gratis WiFi en koffie of thee.

Reparatie opsturen

Lukt het niet om langs te komen? Dan kun je jouw smartphone, tablet of laptop ook naar ons opsturen. Binnen 24 uur na ontvangst sturen wij jouw toestel alweer gerepareerd retour.
Vul hieronder kort in wat het probleem is. Na het invullen krijgt u van ons een automatische bevestigingsmail. In deze mail staan de instructies hoe u het apparaat naar ons toe kunt sturen.

Gegevens van de reparatie
Uw gegevens
Versturen

Broerenstraat 3
8011 VB Zwolle
Website : www.quickfixrepair.nl
E-mail: info@quickfixrepair.nl
Tel: 038-7370019

De logo's en de merk- en productnamen Apple, iPod, iPhone, iTunes, Macintosh behoren tot de rechtmatige eigenaar.