Tablet

Wij repareren bijna alle schades

Zonder onderzoekskosten!

Een tablet is eigenlijk een draagbare computer wat na de eerste model sterk in populariteit steeg. Velen hebben zijn of haar laptop al ingewisseld voor een tablet. Een tablet is namelijk veel lichter en neem je dus makkelijker mee. De kans op beschadigingen of defecten is hierdoor groter. Heeft u uw tablet laten vallen en werkt de camera niet meer, is het scherm gebarsten of een andere schade? Quick Fix Repair lost graag het defect op zodat u weer snel het gebruiksgemak terug hebt, voor een tablet reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Nederland heeft volgens onderzoek van Google het hoogste percentage mensen dat een tablet gebruikt. Door het vele gebruik kan een tablet voor verschillende problemen zorgen, denk aan kapotte knoppen, barst in het scherm, slechte batterij en ga zo maar door.
De meest voorkomende schade, die wordt gemeld bij Quick Fix Repair is een gebarsten scherm. Een val of een stoot kan al voor een barst in het scherm zorgen. Een tablet reparatie kan dit oplossen, maar ook meerdere schades.
De monteurs van Quick Fix Repair staan 5 dagen per week klaar om uw Tablet te onderzoeken.

Bij Quick Fix Repair betaalt u geen onderzoekskosten.
Quick Fix Repair biedt een snelle reparatieservice, namelijk de klaar-terwijl-u-wacht service. Mocht dit anders zijn dan wordt dit gelijk gemeld.
Neem plaats in onze comfortabele wachtruimte die voorzien is van gratis WiFi en koffie of thee.

Reparatie opsturen

Lukt het niet om langs te komen? Dan kun je jouw smartphone, tablet of laptop ook naar ons opsturen. Binnen 24 uur na ontvangst sturen wij jouw toestel alweer gerepareerd retour.
Vul hieronder kort in wat het probleem is. Na het invullen krijgt u van ons een automatische bevestigingsmail. In deze mail staan de instructies hoe u het apparaat naar ons toe kunt sturen.

Gegevens van de reparatie
Uw gegevens
Versturen

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Broerenstraat 3
8011 VB Zwolle
Website : www.quickfixrepair.nl
E-mail: info@quickfixrepair.nl
Tel: 038-7370019

De logo's en de merk- en productnamen Apple, iPod, iPhone, iTunes, Macintosh behoren tot de rechtmatige eigenaar.